El 25 i 26 de maig arriba una nova edició del Sant Joan les Flors amb més instal·lacions, experiències i olors que mai

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’esclat de la primavera, sens dubte, es fa més present que mai al Sant Joan les Flors, el nom que durant un mes rep el poble de Sant Joan les Fonts.

Foto: Un moments de la presentació.

El cap de setmana del 25 i 26 de maig més de 70 instal·lacions al llarg de carrers, places i edificis emblemàtics ompliran Sant Joan les Fonts de flors i plantes, perquè en puguem gaudir amb la mirada, però també amb l’experiència personal de cadascú.

Enguany durant tot el cap de setmana de la mostra hi haurà programades activitats gratuïtes per a tothom; tres xerrades, nou tallers, tres ambients musicats, dues visites guiades i quatre estpectacles.

Un programa que pretén oferir al visitant una experiència única dins el passeig de la mostra floral, on no només es podrà gaudir amb les instal·lacions sinó que també es podrà interactuar participant activament dels tallers, observant els espectacles i la música en directe i formant part a les xarxes socials a través del concurs d’instagram a través del hashtag #santjoanlesflors.

La música, la moda, els aromes, les plantes aromàtiques, les flors i molt més ens acompanyarà al llarg d’un cap de setmana que començarà amb una obertura singular el dissabte 25 de maig a les 11h. Iniciatives novedoses que conviuen amb propostes ja consolidades com la desfilada de moda de l’IES Garrotxa que ja forma part d’aquest esclat de la primavera, dels colors i dels aromes a Sant Joan les Flors, enguany tindrà lloc a les sis de la tarda a la plaça major, amb un format nou més proper al públic. També es comptarà, com ja es tradició amb les passejades en trenet turístic que ens acostaran a tots els racons de la mostra, facilitant l’accés a persones amb mobilitat reduïda.

La programació complementària d’enguany es presenta farcida de propostes per a tots els públics. Activitats que completen un recorregut on les entitats, les escoles, les associacions, els voluntaris, amics, veïns, col·lectius i empreses han ideat unes instal·lacions que esperem siguin del gust de tots els visitants.

VEURE PROGRAMA AQUÍ

ARXIU DE VÍDEO:

Comparteix-ho amb els teus amics: