El Bici-missatger de la Garrotxa Raül Alzola, iniciarà el repte de fer la volta al món en bicicleta

Comparteix-ho amb els teus amics:

Raül Alzola, conegut a la Garrotxa pel seu servei de missatgeria amb bicicleta, començarà diumenge al matí el repte de fer la volta al mòn en bicicleta

Després de quatre anys pedalant per la ciutat d’Olot al capdavant de la bici-missatgeria HIRU, Raül Alzola, fundador de l’empresa, començarà aquest diumenge dia 7 d’abril la Volta al Món en Bicicleta. A les 9 del matí al Firal, serà el punt de sortida i trobada per a tots els qui vulguin animar-lo i fer-li una abraçada. La sortida des d’aquest punt està prevista a les 10 del matí. Els que ho desitgin, també li podreu acompanyar en bicicleta fins a la sortida de la ciutat.

F-4922

Raül Alzola: “Escolto de nou la mateixa veueta que l’any 2008 em murmurava en l’oïda dels somnis, Què, fem un volt? Aquella vegada ho vaig resoldre donant la volta a la península Ibèrica. Des de llavors és impossible oblidar aquesta sensació de llibertat i de connexió amb el món quan viatges amb bicicleta. La veueta ha tornat a ballar-la, i fa temps que no murmura, crida. Així és com desperta aquest somni de la seva llarga migdiada”

“Viatjo amb bicicleta, amb alforges, la casa, la cuina, el llit, útils varis per a viatjar amb el MÍNIM pressupost i la MÀXIMA intensitat.”

“La ruta prevista és sortir d’Espanya direcció Àsia central per a arribar a la Xina, i després baixar cap a Indonèsia i Austràlia per a després creuar a Alaska i recórrer Amèrica de dalt a baix. El final del viatge transcorre pel continent Africà per a arribar a Espanya igual que vaig sortir, pedalant. De tota manera la ruta està oberta a canvis per climatologia i imprevistos. Ens veiem en el camí”

La seva aventura la podeu seguir mitjançant la web biciruling.com

ARXIU RELACIONAT: