El rei no agraeix els serveis prestats com a president a Artur Mas

Solà, Pol: El rei Felip VI i el president de la Generalitat, Artur Mas, parlen durant l'acte a la seu de Foment del Treball.
Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest fet es produeix l’endemà que el monarca no volgués rebre la presidenta del Parlament perquè li comuniqués el nomenament de Puigdemont

Solà, Pol: El rei Felip VI i el president de la Generalitat, Artur Mas, parlen durant l'acte a la seu de Foment del Treball.
Solà, Pol: El rei Felip VI i el president de la Generalitat, Artur Mas, parlen durant l’acte a la seu de Foment del Treball.

El Butlletí Oficial de l’Estat recull aquest dimarts el reial decret sobre el cessament el fins ara president de la Generalitat, Artur Mas, signat pel rei Felip VI. En el reial decret 12/2016, però, no consta l’agraïment als serveis prestats al president que cessa, com és habitual en aquests casos. Aquesta circumstància es produeix l’endemà que el monarca optés per no rebre a la Zarzuela la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, perquè li comuniqués oficialment el nomenament de Carles Puigdemont com a nou president de la Generalitat en substitució de Mas.

Per exemple, en el cessament d’Alberto Fabra com a president del País Valencià el 27 juny, Felip VI li agraïa els serveis prestats com també ho va fer l’aleshores rei, Joan Carles I, amb Juan José Ibarretxe, que també va presentar un pla sobiranista, quan va deixar de ser lehendakari al maig del 2009.