El bon temps fa que la gent gaudeixi de la Fira de Primavera

Comparteix-ho amb els teus amics:

El bon temps va acompanyar la Fira de Primavera d’Olot

Aquest dimecres 1 de maig va tenir lloc al centre d’Olot la Fira de la primavera, que enguany tornava al Firal on es podia veure el mercat de l’automòbil i la secció comercial acompanyats de les parades de fruita i verdura, flors i planter. El Motor Antic Garrotxa organitzava la 17a exposició de la Història del Motor a la Garrotxa que va commemorar el 20è aniversari del Mini s’exposaven diferents models. També va tenir lloc la tradicional desfilada de moda davant del Casino, per tal de conèixer les propostes de les botigues de la ciutat per donar la benvinguda al bon temps.

Com cada any, hi haurà el mercat extraordinari de roba i complements al Firalet i al carrer Balmes i adjacents. Es tracta d’un dels mercats més esperat pels olotins que reunia a més de 100 parades.

Al Firal petit, estava instal·lat el Mercat d’artesania que s’estenia fins a la plaça de l’U d’octubre amb una quarantena de parades amb artesans i venedors de tots els sectors. Les parades de la Plaça Mercat també varen obrir. A la plaça Hospital es feia el mercat de Col·leccionisme i Andròmines.

A l’hospici, l’Associació Garrotxina d’Amics del Bonsai, organitzava la 25a Mostra de Bonsai i Suiseki, i es va fer una conferència amb demostració sobre el món del Bonsai i hi haurà exposició de peces.

A la part central de la plaça Clarà es feien passejades amb burros i ponis i, a sota les voltes hi havia el mercat del disc.

També hi havia activitats per tota la família, dues actuacions de ball al Firal Petit i la representació d’un conte en anglès a la plaça del Mig. A la plaça Major hi havia els Xics del Xurrac, que ens presentaven la seva colla castellera de fusta per jugar a construir en família.

Dins de la programació del Primer de Maig, també es va oferir el concert de Doctor Prats.