El Caga Tió més solidari

Comparteix-ho amb els teus amics:

El passat diumenge, dia 14 de desembre, es va dur a terme el tradicional Caga Tió organitzat per l’Associació de Comerciants de Sant Joan les Fonts, on els nens que hi participen aporten 1€ o la voluntat per la Marató i fan cagar el Tió gegant de la Plaça Major, el regal va ser un “Mini-tió” per a cadascú.

Durant la tarda els nens participaven en un petit taller per adornar els arbres de Nadal de la Plaça i de les Galeries Comercials. Van participar un total de 250 nens i nenes a l’acte i va ser una jornada festiva i plena d’il·lusió. Al final tothom va berenar amb coca i xocolata.

El pot recaptat ha estat de 336€ que es sumarà al que es recapti, el proper diumenge 21 de desembre, amb la Quina Solidària que té la mateixa finalitat.

161214 FOTO TIO

161214 FOTO TIO3

Quina Solidària
El grup de joves els Colats organitza per tercer any consecutiu una gran Quina Solidària per col•laborar amb la Marató de TV3. Es durà a terme el proper diumenge 21 de desembre, al Centre Sociocultural a les 18:30h.

Gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts, el Club Poliesportiu Santjoanenc, empresaris i comerciants del municipi es duu a terme aquesta activitat per a oferir tots els beneficis a la Marató. Aquest és un dels actes més destacats que el grup de joves del municipi organitza.