El candidat per VOX a Olot, Ignasi Mulleres comenta en un vídeo que els veïns de Sant Roc són olotins de segona

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ignasi Mulleres, candidat de VOX per Olot torna a fer declaracions fora de lloc a les xarxes socials

Ignasi Mulleres, candidat per Olot del partit xenòfob i feixista VOX, va insinuar en un vídeo a les xarxes socials de precampanya, que l’Ajuntament d’Olot considera el Barri de Sant Roc, com un barri marginal i amb gent de segona.

Es dóna la circumstància que és el mateix Mulleres, l’única persona que contínuament va repetint aquest missatge, desmentint per altra banda per molta gent, per aconseguir, segons usuaris de les xarxes socials, el vot fàcil. Cosa que ha indignat a la majoria de veïns de Sant Roc.

Tàctica habitual de la dreta i ultradreta espanyola, repetir i difondre contínuament un missatge basat en fets falsos, per fer veure que és veritat. Aquesta mateixa estratègia la va fer servir molt per partits com el PP, Ciutadans i Vox en les últimes eleccions generals.

A conseqüència del controvertit vídeo, molts veïns de Sant Roc desqualifiquen les paraules de Mulleres i el missatge general de VOX. El candidat a l’alcaldia d’Olot, es defensa, explicant que les seves paraules han estat mal interpretades.

Una veïna de Sant Roc l’hi ha respost via Facebook de manera clara. Llegir text aquí.

Aquesta no ha sigut l’única topada de VOX Olot a les xarxes socials. Aquest mateix matí, les ha tingut amb la PAH Garrotxa. Veure missatges: