El Carnestoltes arriba a l’Escola de Sant Jaume de Llierca

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els infants de l’Escola Les Escomes de Sant Jaume de Llierca van cel·lebrar la setmana passada la festa del carnestoltes.

Per poder celebrar un carnaval com cal durant tota la setmana, els alumnes i les alumnes van haver de complir amb les consignes que els havia fet arribar el Rei Carnestoltes. Anar vestits amb el pijama, arribar amb un pentinat ben divertit o portar la roba del revés, van ser algunes de les entremaliadures que van haver de complir. A més a més, per continuar amb la setmana de bogeria carnavalesca, els infants van celebrar el Dijous Llarder amb una bona caminada cap a Santa Magdalena de Montpalau.

Com és tradició, per acabar amb la festa de la disbauxa, l’AFA organitza una rua de Carnaval pels diferents carrers del municipi. Enguany, la idea era poder realitzar una rua itinerant, no obstant les mesures restrictives van fer canviar aquesta idea i organitzar, juntament amb l’ajuntament, un ball de carnaval per tots els infants de l’escola a càrrec del grup Rikus, que es portà a terme el dimecres 17 de febrer. Els infants es van disfressar a casa seva i van poder ballar rock, reggae, folk, electrònica, batucada entre altres.

Des de l’Escola i l’AFA valoren positivament el canvi de la rua per el ball a l’escola que s’ha fet aquest any. Cal recordar que el Carnaval va ser l’última gran festa que es va poder celebrar amb normalitat l’any passat.

Amb aquesta acció l’Escola Les Escomes, l’AFA i l’Ajuntament  han decidit apostar per mantenir viu l’esperit de la festa i recordar als infants aquesta manera de viure les festes col•lectives amb seguretat. “Volem recuperar una mica l’alegria i les ganes de fer coses malgrat la situació de pandèmia que estem vivint”, comenten.

Clica aquí per veure l’àlbum de fotos

Info: Ajunt. Sant Jaume de Llierca