El Carnet jove virtual, al mòbil

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’aplicació inclou per primer cop la possibilitat disposar del teu carnet jove dins del mòbil en format digital
El Carnet jove ha presentat una nova versió de la seva aplicació per a mòbils que inclou per primera vegada la possibilitat de disposar d’un ‘Carnet jove virtual’. Això vol dir que el mòbil es podrà fer servir per identificar-se com a usuari del servei en substitució de la targeta física. La nova versió també ha renovat el seu disseny per facilitar-ne la navegació i, a més, incorpora una versió en castellà.
L’aplicació Carnet Jove permet consultar els avantatges (descomptes) arreu del territori i altres informacions d’utilitat pels portadors d’aquest títol. Amb l’aplicació mòbil, que és de franc, també es pot consultar el Pack Jove.
El Carnet Jove és un servei de la Generalitat de Catalunya, gestionat per l’Agència Catalana de la Joventut, que des de l’any 1986 té per objectiu contribuir a millorar la qualitat de vida dels joves catalans a través de l’oferiment i la promoció de serveis, propostes i avantatges en diferents àmbits, entre els quals destaquen la cultura i la mobilitat internacional.