El castellfollitenc Pere Vilà Collmalivern nomenat Representant Territorial de l’Esport i de l’Activitat Física per la ciutat de Barcelona i comarques de la Catalunya Central

Comparteix-ho amb els teus amics:

Pere Vilà Collmalivern, nascut a Castellfollit de la Roca l’any 1986, va prendre possessió el passat dissabte 1 de juny del càrrec de Representant Territorial de l’Esport i de l’Activitat Física per la ciutat de Barcelona i comarques de la Catalunya Central.

Dins del seu extens currículum de formació cal destacar, que en Pere Vilà ha estat assessor jurídic del Consell Català de l’Esport en la redacció del projecte per una nova llei de l’esport i de l’activitat física. Funcionari de carrera des de l’any 2008, disposa d’una trajectòria professional vinculada a l’assessorament, representació i defensa jurídica de persones, empreses i administracions públiques, clubs i entitats vinculades en el món de l’esport, en qüestions tant de caràcter local com internacional. També disposa d’experiència en la direcció d’organitzacions, tant públiques com privades, liderant projectes d’innovació, consolidació i expansió.

En l’àmbit de l’esport, Pere Vilà ha estat estretament vinculat a diferents entitats esportives i a tots els nivells. Ha estat nedador federat, més de quinze anys, amb el C.N. Castellfollit i el C.N. Olot. Ha participat en cinc maratons i varies mitges maratons, i en un alt nombre de curses populars. També ha estat triatleta. Més enllà de la pràctica esportiva també va fer de monitor, entrenador i, més tard, membre de la Junta Directiva del C.N. Castellfollit.