El càsting per la Pel·lícula “El Pregon” continua avui a Olot i que es rodarà a Santa Pau

Buenafuente y Berto Romero
Comparteix-ho amb els teus amics:

Els càstings tindran lloc els dies 7 d’agost al centre cívic de Santa Pau de les tres de la tarda fins a dos quarts de nou del vespre; el 8 d’agost matí i tarda al mateix lloc. El 9 d’agost serà a Olot també matí i tarda al casal del barri de Sant Miquel. Per últim, el 10 d’agost el càsting tornarà a ser al Centre Cívic de Santa Pau des de les quatre de la tarda fins a les set del vespre.

Buenafuente y Berto Romero
Buenafuente y Berto Romero

“Busquem persones residents a la zona de Santa Pau, Olot i Banyoles per fer de figurants per pel·lícula a rodar a partir de setembre a Santa Pau, protagonitzada per Andreu Buenafuente i Berto Romero”. Així, Casting Singular convoca quatre càstings a Sant Pau i Olot per trobar “la gran quantitat” de figurants que necessiten per a la pel·lícula ‘El Pregón’. Dirigida per Daniel de la Orden (Barcelona nit d’estiu i Barcelona nit d’hivern), amb guió de David Serrano (El otro lado de la cama i Días de futbol) i Diego San José (Pagafantas i Ocho apellidos vascos) i produïda pel Terrat i Atresmedia, ‘El Pregón’ explica la història de dos germans enemistats que han de tornar al seu poble natal a fer el pregó.

“Si vius en aquesta zona i vols viure una experiència divertida, presenta’t als càstings, consulta els dies i horaris al cartell. Necessitem una gran quantitat de figuració, anima’t i comparteix”, insten els organitzadors dels càstings, que es faran els dies 7, 8, 9 i 10 d’agost a Santa Pau i a Olot.

Busquen centenars de figurants per a la pel·lícula ‘El Pregón’, dirigida per Daniel de La Orden i protagonitzada per Andreu Buenafuente i Berto Romero. Durant el mes de setembre, la pel·lícula es rodarà a Sant Pau.

Els humoristes es posen en la pell de Juan i Richi Osorio, dos germans enemistats que hauran de tornar al seu poble natal, Proverzo, per fer el pregó de la festa major. Al seu lloc d’origen els consideren dues llegendes del techno espanyol perquè el seu grup, Supergalactic, va tenir un breu període d’èxit a principis dels 90. Des del final del grup, els dos germans no s’han tornat a veure però ara s’hauran de veure les cares per força.

Segons ha fet públic aquest dilluns Casting Singular, com a figurants necessiten nens i nenes de 8 a 12 anys i homes i dones d’entre 35 i 85 anys. No han de tenir experiència prèvia però és imprescindible que visquin a la zona. La feina és remunerada (45 Euros/dia)

A banda, també hi haurà càsting de corals infantils. “Busquem nens i nenes que tinguis experiència en cant coral”, exposen. Han de tenir entre 8 i 16 anys. En aquest cas, els interessats hauran d’enviar un mail i els responsables organitzaran un càsting en grup.