El CATRaid la Garrotxa Salvatge, la millor aventura per descobrir els racons més amagats i espectaculars del territori

Comparteix-ho amb els teus amics:

Treball en equip, estratègia, orientació, natura i aventura, són els ingredients de la 2ª edició del CATRaid la Garrotxa Salvatge que es celebrarà a les Planes d’Hostoles el 3 de juny.

La prova multidisciplinar està dissenyada per a tots els públics dividits en 4 categories: elit, aventura, open i familiar; i serà puntuable per la Copa Catalana de Raids d’Aventura de la FEEC i el Ranking Raider Catalunya.

Amb l’ajuda del mapa els raiders hauran de trobar diferents controls amagats per l’organització en espais d’especial interès en plena natura, tot practicant diferents modalitats esportives i superant proves especials.

El dissabte 3 de juny es disputarà la 2ª edició del CATRaid la Garrotxa Salvatge, una prova apta per a tothom, amb categories i nivells per a tots els gustos. Segons els organitzadors “en els raids d’aventura tothom hi té cabuda, només es tracta de saber escollir bé quina aventura vols desafiar i quin és el teu objectiu. Ser realista amb les teves possibilitats i expectatives. Triar adequadament la categoria segons el teu nivell i els companys de viatge són factors clau per gaudir de l’experiència. Però també cal dir, que en contra del que molta gent es pensa, els raids són inclusius, nosaltres l’any passat vam tenir una nena de 6 anys participant, i un bon grapat de gent que no practiquen esport habitualment, però que estaven disposats a viure aquesta aventura, gaudir de la natura i descobrir nous racons fent esport, s’ho van passar genial superant les adversitats i els reptes que l’organització i la natura els plantejava”.

Aquest any el CATRaid la Garrotxa Salvatge també tindrà 4 categories. Elit (70Km), Aventura (40Km), Iniciació i Familiar (25Km). Els equips estaran formats entre 2 i 5 persones. Els participants hauran de superar proves i seccions que variaran en dificultat segons la categoria: trekking, bicicleta tot terreny, espeleologia, pàddle surf, riuing, tir amb arc, slackline, entre d’altres proves sorpresa.

El recorregut i els controls de pas a trobar són secrets fins el moment de començar, quan es lliuren els mapes. Els organitzadors cada any canvien els traçats i les proves perquè siguin sorpresa i així anar mostrant diferents espais d’interès natural del territori.

Tot i l’èxit de l’anterior edició, els organitzadors diuen que s’han esforçat per millorar el recorregut i tots els racons que volen fer descobrir als participants. “L’any passat durant la segona meitat del raid vam patir una forta tormenta que va desafiar tan als participants com als organitzadors, creiem que al final tots en vam sortir reforçats i es va viure com uns moments èpics i s’ho van passar genial. Enguany, podem assegurar a tots els participants que també s’ho passaran genial i també que no es procupin per si es mullen, els hi podem assegurar que es mullaran”.

Les inscripcions s’obren el proper 1 de maig.