El CEEC de Cardedeu, amb en Marià Clavell, guanya la Champions League de Horseball i es proclama Campió d’Europa

Foto de Zona Horseball
Comparteix-ho amb els teus amics:

El passat cap de setmana, el CEEC de Cardedeu es va proclamar Campió d’Europa, després de guanyar la Champions League 2014, que es jugava en aquesta ocasió a la ciutat portuguesa de Alfeizerao.

En el primer partit, el CEEC va vèncer a l’equip portuguès de Quinta da Figueira per 8 a 6 i en el segon a l’italià Il Circolo di Novi per 13 a 2; en la final del diumenge, el CEEC es trobava de nou, amb l’equip francès d’Arles HCC, que era fins al moment el campió d’Europa. Era la quarta vegada que aquests dos equips es disputaven una Champions, dos cops ja s’havia decantat pel CEEC i la darrera per l’Arles.

Foto de Zona Horseball
Foto de Zona Horseball

L’equip francès, havia guanyat en aquesta ocasió, a l’equip de la Muralla primer i al Quinta da Figueira després, amb partits molt ajustats fins als últims moments i havent de gestionar el temps per què no se’ls hi escapés la victòria.

En aquesta final, tot i que l’Arles va començar marcant, molt aviat ja van ser els catalans qui van tenir el domini del partit, amb un 2 a 2 al marcador, dos gols d’en Marià Clavell avançava als catalans, que van acabar la primera part amb el resultat favorable de 4 gols a 3. Però en el segon temps només hi va haver un sol equip: en les recollides, en les touches, en la rigorosa defensa i en el control de la pilota, i amb un parcial de 5 a 1 deixaven un marcador final de 9 gols a 4.

I així es convertien en el primer equip de la història del horseball en guanyar la Champions League en 3 ocasions 2009,2011 i 2014, la segona Champions per en Clavell, 2011 i 2014.

Tots els jugadors del CEEC van saber desplegar el millor del seu joc, el capità en Miquel Julià va liderar de manera impecable a l’equip des de dins del camp, el que li va valer guanyar el trofeu al millor binomi de la Champions. Clavell, que en aquesta ocasió no va poder jugar amb el seu cavall, ja que se li va lesionar en els passats mundials eqüestres, va contribuir amb 6 gols en aquest campionat.

El CEEC, campió d’Europa el formen juntament amb en Clavell en Gil Carbonés, Miquel Julià, Guillem Tañà i Carles Vila i com a cap d’equip l’Arantxa Puig.

L’equip del CEEC va comptar amb el suport de la major part del públic que omplia les grades del Centre Eqüestre Internacional Alfeizerao.

Els equips catalans Chea Cuore de Serinyà i el Serrat de Moià varen guanyar els subcampionats de la Champions en les categories de femenina i sub 16 respectivament, consolidant-se el horseball català com a una de les millors potències mundials.