El CEEC de Cardedeu, l’equip de l’olotí Marià Clavell, guanya al Malla i es col·loca líder en solitari a la Lliga Catalana de Horseball

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest passat diumenge a les Alforges de Banyoles, s’ha celebrat la Sisena Jornada de la Lliga Catalana de Horseball. Molt públic s’ha aplegat per a gaudir d’una jornada de bon horseball, amb tres partits d’elit i la perspectiva d’un CEEC, actual campió de la Lliga Catalana i campió d’Espanya, contra el Malla, actual subcampió de la Lliga i d’Espanya. Sempre un CEEC – Malla, aixeca expectativa, per la intensitat, la rivalitat i l’espectacularitat que acostumen a oferir-nos. Fins aquest moment els dos lideraven la classificació i havien guanyat tots els partits. A les quatre de la tarda el CEEC, feia la primera recollida i aviat arribava el primer gol, roba dos touches, i es col·loca en un 3 a 0 als 3 minuts. A gol per minut el CEEC es planta al final de la primera part a 10 gols a 2. El millor equip del món, segons el rànquing mundial de la FIHB, ben liderat per en Miquel Julià, exhibeix el seu gran joc i no dona opció al rival, fent que tot semblés molt fàcil, recollir una pilota o robar una touche, tres passades i cistella. Amb el partit gaire bé decidit, en la segona part, el Malla s’ha crescut i ha començat a estar molt més competitiu i els dos equips ens han ofert el millor espectacle d’aquesta lliga. Un partit clarament ofensiu que ha acabat amb un resultat de 16 gols a 8 pel Cardedeu, que lidera en solitari aquesta competició. Un gran partit de l’olotí i dels seus companys que han acabat ovacionats pel nombrós públic que s’havia aplegat a veure aquest matx.

Totes les dades, resultats y classificacions a www.horseballmanager.com

1596744_1453023908250043_493290849_o

1553090_1453026408249793_1104848478_o

Gran jugada de horseball!

Amb aquesta jugada va acabar el partit del CEEC de Cardedeu contra el seu gran rival el Malla, en la passada jornada de la Lliga Catalana de Horseball que es va disputar aquest diumenge a Les Alforges de Banyoles i en la que El CEEC es posava líder en solitari. 15 segons de horseball que avalen perquè el CEEC és considerat el millor equip del món segons el rànquing de La Federació Internacional de Horseball.

[youtube]http://youtu.be/LgD88HqAfjI[/youtube]

Fotografies de la Berta Barnils

Comparteix-ho amb els teus amics: