El CEEC, l’equip d’en Marià Clavell, continua sense cedir un partit en la categoria d’elit de la lliga catalana de horseball

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest diumenge es va celebrar a Moià l’onzena jornada de la Lliga Catalana de Horseball on el CEEC de Cardedeu es va imposar al Camprodon pel resultat final de 14 a 7. Tot i aquest marcador, l’equip de Camprodon en el minut 8, mantenia el pols a l’actual líder de la màxima categoria amb un empat a 4 gols. El Camprodon s’emportava les seves touches, i sense errades aprofitava cada possessió de la pilota. Però a menys de dos minuts pel descans, el CEEC va marcar la seva autoritat en el camp i va fer 3 gols seguits, deixant un parcial de 7 a 4 pels de Cardedeu. En el segon temps, tot i que el Camprodon no va deixar de lluitar intensament, el CEEC va anar ampliant la diferència fins a aconseguir aquest clar resultat final.

Clavell amb Djebbond

En el horseball a diferència d’altres esports d’equip, la força recau en el binomi, és a dir, en la bona combinació de genet i cavall, i després de tres partits sense que en Clavell pogués jugar amb el seu cavall Djebbond, que actualment ocupa el quart lloc en el rànquing mundial de cavalls de horseball, l’olotí va fer un molt bon partit, jugant amb la tranquil•litat i seguretat que dona el binomi i amb 6 cistelles va convertir-se en el màxim golejador del partit.

CEEC-Camprodon