El Centre Excursionista d’Olot cancel·la la 39a edició de les 24H a Muntanya a causa de l’actual situació de Covid-19

Comparteix-ho amb els teus amics:

Centre Excursionista d’Olot – Com a coordinadors/es de les 24HM del CEO, amb molta tristesa, hem decidit anul·lar la present edició de l’activitat prevista pels propers 15 i 16 de gener degut a l’actual situació de la Covid-19.

S’ha valorat les diferents recomanacions de la FEEC juntament amb les restriccions i incerteses en les quals ens trobem i no ens veiem capaços d’organitzar l’activitat amb garanties degut a les següents condicions:

  • Disponibilitat de voluntaris i possibles baixes d’última hora degut a positius Covid-19 o confinaments per contacte.
  • Difícil gestió d’assegurar l’ús de la mascareta durant tota l’activitat per part de voluntaris i participants.
  • Mantenir un distanciament de 2 metres entre participants en tot moment.
  • Destinar personal a controlar que es compleixin les normatives establertes Covid-19.
  • Impossibilitat d’accedir a espais interiors en els avituallaments ( per escalfar-se, sobretot durant la nit).
  • Incertesa respecte el toc de queda, en cas que s’allargui, els participants que pleguin després de la segona etapa no serien a temps d’arribar a ciutats com Olot, Girona o Figueres abans de la 1 de la nit.

Per aquests motius, s’ha optat per anul·lar la present edició, amb la intenció de poder realitzar el recorregut el proper any 2023.

En els propers dies es retornarà la totalitat de l’import de les inscripcions a tots els participants ja inscrits, es farà efectiu entre 1 i 10 dies hàbils.

Per qualsevol dubte o aclariment poseu-vos en contacte amb l’administració del Centre Excursionista d’Olot trucant al 972 26 06 75, enviant un correu electrònic a ceo@ceolot.cat o a través del nostre web.