El Centre Mim d’Olot se suma a la Xarxa Solidària de Fisioterapeutes

Comparteix-ho amb els teus amics:

La iniciativa d’àmbit estatal promou la solidaritat compartida entre els usuaris del centre i els professionals fisioterapeutes

La Xarxa Solidària de Fisioterapeutes, la iniciativa que convida a tots els professionals fisioterapeutes d’Espanya a promoure, de la mà d’ImpulsaT, una campanya solidària durant un mes, ja compta amb el primer centre a Olot: el Centre Mim (C/Mirador, 12, Olot)

Durant aquest mes de juny, els usuaris podran fer una aportació extra al preu habitual del tractament, contribuint així al finançament dels projectes d’investigació d’ImpulsaT. A més, els professionals fisioterapeutes també faran una aportació simbòlica per sessió.

ImpulsaT, per la seva banda, promourà una campanya de comunicació pel territori amb l’objectiu de donar a conèixer els centres adherits a la iniciativa (xarxes, mailing, cartelleria) per fomentar-ne la difusió i, en conseqüència, la visibilitat dels centres i la campanya.

Mireia Oliveras, propietària del Centre MIM, està molt il·lusionada de poder-se sumar a aquesta iniciativa i espera que hi participi molta gent. Per fer-ho, els usuaris només han de fer una sessió al centre adherit a la xarxa i, en acabat, fer l’aportació que vulguin.

L’Associació ImpulsaT reuneix les 26 famílies d’Espanya afectades per distròfia muscular congènita per dèficit de merosina. Els beneficis de la campanya solidària es destinaràn al finançament de projectes d’investigació.

Comparteix-ho amb els teus amics: