El Club Horseball Garrotxa va debutar a la lliga catalana el passat diumenge

Comparteix-ho amb els teus amics:

El Club Horseball Garrotxa va debutar a la lliga catalana el passat diumenge dia 13 d’octubre a les instal·lacions del CEEC de Cardedeu amb els seus dos equips.

Per part dels sub14, que ha jugat contra el club de Malla de Vic, ha estat un partit amb un clar domini dels garrotxins guanyant així amb un resultat de 3 a 6. L’equip estava format per Carla Verdaguer amb Cris, Isona Coma amb Rony, Sara Juanola amb Perico, Jana Balat amb Artemis, Claudia Bagó amb Kenia i David Trisan amb Urkay.

Per altra banda, la categoria de 3a Seniors, no ha pogut superar un partit molt igualat contra el club Esparreguera de (BCN) perdent per la mínima a 3-4 l’últim moment de joc. L’equip era format per Dani Sancho amb Arenita, Sergi Sánchez amb Lady Terry, Pol Casals amb Reef, Bruna Menoyo amb Alvear i Mar Reixach amb Nouer.

I també el passat diumenge dia 27 d’octubre els Sub.14 del club es varen enfrontar a les instal·lacions del Banyoles contra el club Equillet de la vall den Bas. Que varen guanyar amb una clara victòria de 0-9. Tots dos estaven dirigits i entrenats per Eduard Golet.

Comparteix-ho amb els teus amics: