El Club Natació Olot de futbol diu adéu a la temporada a un pas de la semifinal de Copa

Imatge del partit del CNO contra el Sant Esteve d'en Bas
Comparteix-ho amb els teus amics:

El Club Natació Olot de futbol diu adéu a la temporada a un pas de la semifinal de Copa. Després de jugar una magnífica lligueta de classificació per a les semifinals de Copa, el CNO s’ha quedat a les portes de jugar les semifinals.

El CNO ha compartit grup amb el Sant Esteve d’en Bas, el Compost i el Santa Pau. El primer partit jugat contra el Sant Esteve d’en Bas va acabar amb victòria del CNO per 3-1. El segon partit es va guanyar 2-0 contra el Compost i l’últim es va perdre de manera incomprensible per 5-4 contra el Santa Pau. En aquest últim partit, el CNO, que guanyava per 3-4 a cinc minuts del final, va encaixar dos gols desafortunats al final del partit. Tot i així, la classificació com a primer de grup i que feia el pas a les semifinals, no es va resoldre fins al dijous passat. Només calia que el Compost guanyés al Santa Pau perquè el CNO quedés classificat. Però el Compost, amb tan sols deu jugadors, va perdre 1-0 i va avançar l’acomiadament del nostre equip per aquesta temporada.

Una temporada que s’ha de valorar com a positiva malgrat que l’equip es va mostrar irregular en el primer tram, ha ofert una millora mantinguda en la segona meitat de competició. Això fa pensar que, amb alguna incorporació per rejovenir la plantilla, es podrà formar un equip competitiu per a la temporada 2014-2015.

Imatge del partit del CNO contra el Sant Esteve d'en Bas
Imatge del partit del CNO contra el Sant Esteve d’en Bas