El Club Natació Olot, estrena nou bar i terrassa

Comparteix-ho amb els teus amics:

Dissabte passat es va inaugurar el nou bar del CN Olot “la terrassa del CLUB” que ha agafat el seu nom de la gran terrassa de què disposa aquesta instal·lació.

Un gran nombre de socis varen omplir el bar del Club el dia de la inauguració

A les 12 h del migdia es va convocar a tots els socis a fer una cerimònia d’inauguració on el president de l’entitat, en Gaspar Senis va presentar el nou personal, va fer una mica d’explicació del perquè de la necessitat d’obrir de nou aquest espai social i va concloure fent un brindis i un agraïment a tots els treballadors de la casa i proveïdors que han fet possible aquest nou projecte.

Va ser una cerimònia molt agradable on tothom va poder gaudir d’una beguda acompanyada d’una degustació de “montaditos” especialitat de la casa i fent vida social, que en definitiva és el principal propòsit d’aquest nou servei.

Aquest nou projecte anirà de la mà de la Fina i de la Fàtima, dues persones del sector de la restauració que han preparat una carta prou extensa i variada per què tots els socis puguin començar el dia al Club amb un bon esmorzar, recuperar forces amb un copiós dinar i tancar el dia amb un berenar, a part d’oferir begudes, pastisseria, entrepans, llaminadures i molta altra oferta durant la resta del dia. El bar ja no serà un servei temporal d’estiu, a partir d’ara romandrà obert durant tot l’any.