El Club Natació Olot inaugura oficialment les noves instal·lacions de la primera fase de reforma i ampliació

Comparteix-ho amb els teus amics:

El Club Natació Olot inaugura oficialment les noves instal·lacions de la primera fase de reforma i ampliació

CN Olot – El pròxim divendres 7 de febrer a les 12 del migdia, se celebrarà la inauguració oficial de les noves instal·lacions i equipaments dedicats als socis i usuaris del Club Natació Olot. Ha estat un procés que, després d’un any, ha permès reformar i actualitzar els espais més antics del Club amb una nova sala d’aigües, un nou gimnàs reformat i una nova piscina exterior.

A l’acte hi assistiran el secretari general del Consell Català de l’Esport i de l’Activitat Física, el president de la Federació Catalana de Natació i l’alcalde de la ciutat d’Olot, entre altres convidats destacats i clubs esportius, i tindrà lloc a la platja de la nova sala d’aigües. Serà una jornada oberta als socis i sòcies, amb el tall de cinta dels nous espais, descoberta d’una placa commemorativa, i parlaments per part de les autoritats, convidats i de la presidència del Club. Posteriorment es farà una ruta amb les autoritats per mostrar els nous espais i equipaments, en què els mitjans de comunicació hi podran participar.

El Club Natació Olot és una entitat esportiva amb més de 60 anys d’història i renom a La Garrotxa i de la província de Girona. És gràcies a la confiança dels seus socis i sòcies i de l’activitat de les seves seccions esportives, que participa de la vida social de milers de garrotxins oferint un gran ventall de propostes dirigides a un públic de totes les edats. És per això que els nous espais del Club Natació Olot neixen amb la voluntat de proporcionar una oferta dinàmica, atractiva i de qualitat als socis i sòcies. D’aquesta manera se sumen a la resta d’equipaments, ja existents, que fan que de les instal•lacions del Club siguin úniques a La Garrotxa com són la seva piscina interior de competició, 4 pistes de tennis, 3 pistes de pàdel, servei de bar i camp de futbol.

Finalitza la primera fase de les obres de reforma i ampliació

Aquest 2020 el Club està de celebració amb la finalització de la primera fase de les obres de reforma i ampliació. Ha estat un procés que, després d’un any, ha permès reformar i actualitzar les instal·lacions més antigues del Club per poder oferir uns serveis actualitzats de qualitat als seus socis i usuaris.

Nou gimnàs: Espai situat a la primera planta del Club. Es tracta d’unes instal·lacions amb una sala de fitness i musculació, 2 sales d’activitats dirigides, sauna, 2 vestuaris estàndards i 2 vestuaris adaptats i accés amb ascensor.

Sala d’aigües: Espai interior i climatitzat que acull una nova piscina principal de 25 metres de llarg i 8 carrers que permet practicar la natació i en el que també es duen a terme cursets i activitats aquàtiques. Piscina d’ensenyament de 25 metres de llarg i 4 carrers amb una profunditat d’entre 1,2 i 1,3 metres i una escala de fàcil accés, que permet nedar, caminar i dur a terme classes i cursets. I un vas complementari de 16,5 metres d’ample amb una fondària reduïda i una àmplia i còmoda escala on socis i usuaris de totes les edats poden gaudir al màxim d’un espai lúdic i còmode. Dins aquesta gran sala d’aigües també es troba situada una sauna seca de lliure accés.

Piscina exterior: Situada davant mateix de la nova sala d’aigües, envoltada d’una extensa zona de gespa i arbres, es troba la nova piscina de 25 metres de llarg, amb una gran escala que facilita l’accés a usuaris de totes les edats. Aquesta piscina està pensada, especialment, per a gaudir durant els mesos d’estiu sigui nedant o refrescant-se i també compta amb servei lliure de gandules.

Les noves instal·lacions del Club Natació Olot neixen amb la ferma voluntat de proporcionar una oferta dinàmica, atractiva i de qualitat als socis. D’aquesta manera se sumen a la resta d’equipaments, ja existents, que fan que de les instal·lacions del Club siguin úniques a La Garrotxa com són la seva piscina interior de competició de 25 metres i 8 carrers, 4 pistes de tennis, 3 pistes de pàdel, servei de bar i camp de futbol.  

Comparteix-ho amb els teus amics: