El Club Natació Olot presenta l’engrescador projecte “Fluvià” per a la reforma dels espais de l’edifici central de l’entitat

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dimarts 8 de juny s’ha presentat i signat el contracte amb els autors del projecte guanyador del procés de selecció per a la contractació d’un equip d’arquitectes i enginyers per a l’execució de la 2a fase de reforma i ampliació.

“Fluvià” és l’engrescador projecte de l’arquitecte Jordi Farrando que el jurat de la 2a fase va atorgar com a guanyador, seguint els requisits establerts en els plecs tècnics i administratius publicats per a la reforma integral de les instal·lacions i els espais del Club Natació Olot, i que permetrà gaudir als socis d’uns espais moderns i actuals pels pròxims 50 anys.

http://www.cnolot.cat/media/user/images/V3.jpg

El projecte “Fluvià” dissenyarà la reforma de l’edifici central, que és un punt emblemàtic de l’entitat i és l’entrada principal del Club. La proposta donarà molt bona integració del nou edifici amb la resta d’instal·lacions i serveis del Club Natació Olot.

Gemma Soy (presidenta del Club Natació Olot): “Estem molt contents perquè el disseny guanyador compleix amb el que es va demanar durant el procés constituent. Ens van sol·licitar uns espais i característiques que hem transmès en aquest concurs, i estem contents de tenir una proposta adequada al Club, respectant les indicacions i el pressupost ratificat durant l’Assemblea General. Aquesta renovació és molt important, perquè serà la carta de presentació per a la gent d’Olot, de la Garrotxa i que vinguin de fora.

http://www.cnolot.cat/media/user/images/V1.jpg

El projecte destaca per la seva integració, respectant les necessitats d’una entitat moderna i social com és el CN Olot, del que serà el nou edifici central, a través d’un gran i lluminós atri, amb la resta dels espais i edificis existents.

Gemma Soy (presidenta del Club Natació Olot): “Un dels punts que més es van valorar va ser la integració amb la resta dels espais de l’entitat, com són els espais d’aigua, renovats durant la 1a fase, i la piscina de competició.”

Jordi Farrando és l’arquitecte guanyador i encarregat del nou repte de construir la carta de presentació del nou Club Natació Olot. Farrando és un professional de l’arquitectura amb estudi a Barcelona, amb dilatada experiència en dissenys de projectes d’espai públic, disseny urbà, equipaments i habitatge.

Jordi Farrando (arquitecte del projecte del nou CN Olot): “Dissenyar el projecte va ser un repte perquè calia integrar els diferents espais, per aconseguir acoblar-lo entre si de la millor manera, amb el que serà el nou edifici principal. El projecte resol la integració entre els edificis existents a través d’un atri central, que l’usuari podrà utilitzar per accedir a tots i cadascun dels serveis del Club, i que sigui un espai que doni resposta a totes les expectatives.”

Els següents passos a seguir és iniciar la redacció del projecte bàsic i executiu per tal que en uns mesos, els constructors que ho desitgin puguin presentar les seves ofertes i iniciar les obres durant el final d’aquest any 2021. Està previst que les obres puguin durar entre 10 i 12 mesos i un dels requisits durant aquest concurs de selecció del projecte era que el soci pugui fer esport amb les mínimes afectacions mentre duri el procés de les obres.

http://www.cnolot.cat/media/user/images/20210608_cnolot_actualitat_presentacio_signatura_contracte_projecte_guanyador_concurs_arquitectes_enginyers_2a_fase_04.JPG

Joan Domènech (vicepresident 1r esportiu): “Un cop adjudicat aquest engrescador projecte, toca treballar per poder tenir-ho tot llest per aquesta tardor. La nostra intenció és treballar de valent perquè, un cop tinguem el projecte bàsic i executiu, es pugui posar a concurs amb les empreses i tinguem les primeres propostes, per poder començar les obres al més aviat.

Un cop acabada la segona fase, els socis podran gaudir de:

  • Nous i amplis vestidors interconnectats amb la nova sala d’aigües i els vestidors actuals de la piscina de competició
  • Nous serveis d’administració i atenció al soci
  • Nou bar de la terrassa del Club
  • Nova sala social
  • Nova sala d’activitats dirigides
  • Nova sala de fisioteràpia, tractaments i massatges
  • Altres serveis (magatzem i arxius del Club, etc.)

Info i imatges: Club Natació Olot