El CN Olot ja compte amb un nou director tècnic i primer entrenador de la secció de natació

Comparteix-ho amb els teus amics:

S’ha presentat al públic a Diego Méndez, el nou director tècnic i primer entrenador de la secció de natació del CN Olot

Foto: Diego Méndez, nou director tècnic i primer entrenador de la secció de natació del CN Olot

El passat dimecres el CN Olot va comunicar els motius i les circumstàncies de la baixa voluntària presentada pel fins ara director tècnic de la secció de natació, Antonio Oliveira. La Presidenta del club Gemma Soy, va remarcar i destacar en diverses ocasions la gran tasca realitzada per Oliveira i la resta de l’equip tècnic de natació durant els 10 anys que l’Antonio n’ha estat el responsable, alhora que la seva màxima dedicació i professionalitat, que han aconseguit situar la natació del CN Olot al lloc on es mereix.

El mateix dia es va presentar el nou director tècnic i primer entrenador de la secció, Diego Méndez. Llicenciat en Ciències de l’activitat física i l’esport, i entrenador superior de natació, ha estat en les darreres cinc temporades entrenador dels equips júnior i absolut del Club Natación Ciudad de Alcorcón. Ha format part de l’equip tècnic responsable de la concentració a Sierra Nevada de l’equip absolut que ha participat recentment en el campionat del món a Budapest, i ha estat entrenador en diverses concentracions durant el 2015 i el 2016 de l’equip nacional júnior participant en la 43a European Junior Championship a Hongria el 2016 i a la 1st European Games 2015 a Adzerbaijan.

Un cop feta la presentació, Diego Méndez va dirigir unes paraules als presents, expressant la seva alegria per formar part d’aquest engrescador projecte i va agrair la bona acollida rebuda pels que seran els seus nous companys de l’equip tècnic de la secció i per la junta directiva.

Info i foto: CN Olot