El CN Olot va inaugurar divendres passat oficialment les noves instal·lacions de la primera fase de reforma i ampliació

Comparteix-ho amb els teus amics:

El CN Olot va inaugurar divendres passat oficialment les noves instal·lacions de la primera fase de reforma i ampliació

El passat divendres va tenir lloc la inauguració oficial de les noves instal·lacions de la primera fase de reforma i ampliació del Club Natació Olot. A l’acte va assistir el secretari General de l’Esport Gerard Figueras, el president de la Federació Catalana de Natació Enric Bertran, el diputat d’esports de la Diputació Jordi Masquef, junt amb la presidenta del CN Olot Gemma Soy i l’alcalde d’Olot Pep Berga.

Finalització la primera fase de les obres de reforma i ampliació

Aquest 2020 el Club està de celebració amb la finalització de la primera fase de les obres de reforma i ampliació. Ha estat un procés que, després d’un any, ha permès reformar i actualitzar les instal·lacions més antigues del Club per poder oferir uns serveis actualitzats de qualitat als seus socis i usuaris.

Nou gimnàs: Espai situat a la primera planta del Club. Es tracta d’unes instal·lacions amb una sala de fitness i musculació, 2 sales d’activitats dirigides, sauna, 2 vestuaris estàndards i 2 vestuaris adaptats i accés amb ascensor.

Sala d’aigües: Espai interior i climatitzat que acull una nova piscina principal de 25 metres de llarg i 8 carrers que permet practicar la natació i en el que també es duen a terme cursets i activitats aquàtiques. Piscina d’ensenyament de 25 metres de llarg i 4 carrers amb una profunditat d’entre 1,2 i 1,3 metres i una escala de fàcil accés, que permet nedar, caminar i dur a terme classes i cursets. I un vas complementari de 16,5 metres d’ample amb una fondària reduïda i una àmplia i còmoda escala on socis i usuaris de totes les edats poden gaudir al màxim d’un espai lúdic i còmode. Dins aquesta gran sala d’aigües també es troba situada una sauna seca de lliure accés.

Piscina exterior: Situada davant mateix de la nova sala d’aigües, envoltada d’una extensa zona de gespa i arbres, es troba la nova piscina de 25 metres de llarg, amb una gran escala que facilita l’accés a usuaris de totes les edats. Aquesta piscina està pensada, especialment, per a gaudir durant els mesos d’estiu sigui nedant o refrescant-se i també compta amb servei lliure de gandules.

Les noves instal·lacions del Club Natació Olot neixen amb la ferma voluntat de proporcionar una oferta dinàmica, atractiva i de qualitat als socis. D’aquesta manera se sumen a la resta d’equipaments, ja existents, que fan que de les instal·lacions del Club siguin úniques a La Garrotxa com són la seva piscina interior de competició de 25 metres i 8 carrers, 4 pistes de tennis, 3 pistes de pàdel, servei de bar i camp de futbol.