El Col·lectiu d’Ensenyants de la Garrotxa davant la crisi de la COVID-19 decideix ajornar i posposar totes les activitats que teníem programades

Comparteix-ho amb els teus amics:

Col·lectiu d’Ensenyants de la Garrotxa – L’impacte que ha provocat la crisi del coronavirus en el món educatiu és tan gran que, en aquests moments, educadors, alumnat i famílies ens estem adaptant a una nova situació que de ben segur ens obligarà a repensar quina serà l’educació més adequada a les noves realitats.

El Col·lectiu d’Ensenyants de la Garrotxa, davant la situació excepcional en què ens trobem, hem decidit ajornar i posposar totes les activitats que teníem programades (els berenars pedagògics, la pel·lícula del cine club de caire educatiu…) fins que la situació ens torni a ser favorable. És per això que el número 75 de la revista Traç, que havia de sortir durant el mes de juny, quedarà ajornat fins a la tardor, quan podrem analitzar amb més perspectiva com ens haurà afectat aquesta situació.

D’altra banda, posposem, fins al juliol del 2021, la XXV ESCOLA D’ESTIU DE LA GARROTXA – FÒRUM EDUCA’T 2020, que organitzem conjuntament amb l’IMEJ de l’Ajuntament d’Olot i el Servei Educatiu de la Garrotxa i que s’havia de celebrar els dies 1, 2 i 3 de juliol, perquè ara mateix no tenim prou garanties que se’ns permeti dur a terme les activitats programades.

Esperem la vostra comprensió, us desitgem que tingueu salut i per qualsevol dubte, comentari o proposta, restem a la vostra disposició.

Comunicat: Col·lectiu d’Ensenyants de la Garrotxa