El concert íntim de soul del grup IMPASS als Catòlics esgota les entrades amb només tres dies

Comparteix-ho amb els teus amics:

El Centre Cultural i el grup de músics estan molt contents amb la rebuda d’aquest primer concert a la ciutat d’Olot, del proper dissabte 10 de maig a les 20h, que realitzarà el grup IMPASS; format per Anna Lagares, Coralí Plujà, Miki Soler, Eduard Vidal i Xevi Rodríguez.

Cartel Anna 140424

Es tracta d’un concert íntim que ofereixen els integrants del grup iniciant la seva trajectòria amb “Una nit amb Adele”, un recopilatori de cançons de la cantant anglesa que barreja soul, jazz, blues i pop.

Degut a l’èxit de la primera edició es repetirà el concert un altre dissabte durant propers mesos, igualment que amb l’espectacle “sensualitat de dona” que gràcies a l’exhauriment d’entrades es va decidir fer-ne una segona funció el proper diumenge 25 de maig a les 20h.

El Centre Cultural els Catòlics i La Companyia Pic Pic, fundadors i coordinadors del Festival TAEP’14 (Tastets d’Arts Escèniques de Proximitat) estan meravellats amb la rebuda que tenen tots els actes que es programen, de moment a l’escenari hi han passat arts escèniques tan diverses com teatre, cant, música i dansa i en totes les funcions la resposta del públic ha estat inmillorable.

Dóna gust gaudir del talent dels nostres artistes locals a un preu assequible i amb la possibilitat de completar l’espectacle amb menús o degustacions del Restaurant Catòlics, gestionat també per dos joves talents culinaris de la nostra comarca, que combina la qualitat i l’excelència per gaudir d’unes nits als Catòlics úniques.