El Consell Comarcal de la Garrotxa estrena campanya per conscienciar sobre el reciclatge

Comparteix-ho amb els teus amics:

“A la Garrotxa, triem fer-ho bé” és l’eslògan d’aquesta campanya per concienciar sobre el reciclatge

elgarrotxi.cat ja fa anys que fem difusió del calendari de la deixalleria mòbil d’Olot i tota la Garrotxa

Millorar la gestió dels residus a la comarca de la Garrotxa i fomentar el reciclatge entre la població, així com la reducció i la reutilització de matèries i bens, és un dels objectius del Consell Comarcal de la Garrotxa en l’àmbit de la gestió i protecció del medi ambient. Amb aquesta finalitat i comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot i el Consorci de Medi Ambient i Salut Pública de la Garrotxa – SIGMA, el Consell Comarcal ha engegat una campanya, amb la qual pretén que els ciutadans siguin conscients dels perjudicis que comporta no reciclar bé.

“A la Garrotxa, triem fer-ho bé” és l’eslògan d’aquesta campanya, en la qual, a través de grafismes, s’interpel·la al ciutadà a millorar el reciclatge per evitar la contaminació, reduir els consums energètics, mantenir net l’espai comú i reduir costos en la gestió del reciclatge.

La campanya s’inicia a les portes del Nadal, un dels moments de l’any on augmenta el consum i es generen més residus i on és més important que els ciutadans exerceixin un consum responsable, reciclin i facin servir la deixalleria per aquells residus que no es poden dipositar als contenidors de carrer.

Consulta el calendari de la deixalleria mòbil d’Olot i tota la Garrotxa AQUÍ