El Consell Comarcal de la Garrotxa “prohibeix” fer la visita amb els alcaldes i alcaldesses programada per avui a les instal·lacions del Centre de Recollida i Custòdia dels Animals de la Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dimarts 4 de maig Terra Viva tenia organitzada una visita pels 21 alcaldes i alcaldesses de La Garrotxa per tal de mostrar-los el deteriorament i mal estat de les instal·lacions.

La jornada incloïa explicar la informació comprovable de l’actuació del Consell Comarcal, i així poder mostrar el maquillatge que s’ha estat fent durant anys des del Consell Comarcal i el Sigma.

A només unes hores de la visita a les instal·lacions, el Consell ha notificat via telemàtica a Terra Viva, QUE SI ES PERMET LA VISITA estarà cometent un incompliment de contracte.

Terra Viva, degut al comunicat de darrera hora ha decidit anular la visita malgrat considera que els alcaldes tenen dret a veure les instal·lacions del Centre de Recollida i Custòdia dels Animals de la Garrotxa, que es troben en un estat deplorable degut a la falta de manteniment, que correspon al Consell Comarcal de la Garrotxa.

Segons declaracions del David Serramitjana, president de Terra Viva:

“Les instal·lacions són un espai obert al públic i mai s’ha prohibit l’entrada a ningú. No entenem com els alcaldes, que deleguen aquest servei públic al Consell Comarcal, no puguin tenir accés a les instal·lacions.”

“Tenim constància que des del Consell Comarcal s’ha mogut per tal que no vingués cap Alcalde, fins hi tot no han vingut els que ja ens havien confirmat que venien”

Terra Viva és una associació sense ànim de lucre que va néixer al 2012 amb un somni: ajudar als animals perduts i abandonats de la Garrotxa, guarint les seves ferides físiques i emocionals i donant-los una nova vida, I que des de llavors gestiona el servei de recollida i custòdia dels animals perduts i abandonats de la Garrotxa.

Info: David Serramitjana, president de Terra Viva