El Cor Lutiana serà l’encarregat d’obrir i tancar la festa major de Sant Hilari Sacalm

Comparteix-ho amb els teus amics:

El Cor Lutiana farà el pregó de la Festa Major de Sant Hilari Sacalm des de les escales de l’Església, el proper dijous 27 d’agost (18:30h).

Formada per una vintena de noies de Sant Hilari i Arbúcies que tenen una passió en comú, cantar, aquesta formació interpreta a tres i quatre veus un ampli repertori coral, des del renaixement fins al pop-rock. I ara farà un any, van tenir l’oportunitat de demostrar-ho a la segona edició del concurs de TV3, Oh Happy Day.

Cor Lutiana

El cor va néixer el curs 1995-1996 sota la direcció de Cristina Zamorano i Eva Codinach i, amb els anys, ha anat evolucionant, sota la direcció d’en Quim Riumalló i la Sílvia Brugués. El punt d’inflexió en la seva trajectòria artística va arribar la passada tardor, quan les Lutianes van ser seleccionades per participar a l’experiència televisiva Oh Happy Day. El pas pel programa els ha revolucionat la posada en escena, els ha obert a nous estils musicals i els ha permès créixer com a cor. El resultat final: les Lutianes van quedar semifinalistes del concurs.

Arrel d’aquest èxit, al llarg d’aquest estiu han actuat per diversos escenaris de les comarques gironines i barcelonines, amb l’espectacle Lutis pels Amics que presentaran per primera vegada al nostre municipi el diumenge 30 d’agost a les 22:00h a la Plaça Jacint Verdaguer. Aquesta actuació serà la traca final de la Festa Major 2015. ​

Ajuntament de Sant Hilari Sacalm