El coworking de Ca Nyera, ja es troba al 100% d’ocupació

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’espai de cotreball Ca Nyera, situat als antics Magatzems Guitart, al número 5 del carrer aigua, compta actualment amb una ocupació del 100 %.

Són vuit les empreses que utilitzen els dotze llocs de treball, a més dels quatre tècnics de l’àrea d’empresa i emprenedoria.

Es tracta d’empreses del sector de serveis: audiovisuals, ETTs, agència de viatges i guiatge, arquitectura, estratègies de comunicació, anàlisi de dades i Big Data.

També, durant l’estiu, quan l’espai encara no estava del tot ocupat, van haver-hi usuaris temporals durant períodes determinats de temps.

Ca Nyera és una de les accions del PIAM del Nucli Antic i pretén esdevenir un element dinamitzador i integrador del Nucli Antic d’Olot. S’ha apostat pel coworking, un sector en auge que avui en dia té un creixement anual mitjà del 24 %. En aquests moments hi ha més de 14.000 espais d’aquestes característiques a tot el món i més de 1.200 milions de professionals que hi treballen. Els espais de cotreball permeten als usuaris compartir les despeses i treballar en companyia d’altres professionals, amb l’opció d’emprendre projectes comuns.

Info: Ajunt. Olot

Comparteix-ho amb els teus amics: