El CPA Olot podria aconseguir aquesta mitjanit el seu 13è mundial

Comparteix-ho amb els teus amics:

La participació catalana és de les més altes, amb sis patinadors i patinadores catalans en modalitats lliures i sis grups més de xou. El club olotí participara el proper 9 d’octubre al mundial amb la coreografia Trampa Mortal. Dilluns varen sortir de la capital Garrotxina rumb a Asunción (Paraguai)

Foto: El CPA Olot a Asunción (Paraguai) – CPA Olot

El Mundial de patinatge artístic 2021 se celebrarà a Asunción (Paraguai), ciutat que l’havia d’acollir l’any passat però va ser cancel·lat a causa de la pandèmia i que finalment en podrà ser la seu enguany. La competició va començar el dimecres 29 de setembre i s’estendrà fins el dissabte 9 d’octubre. En total, deu dies de competició on es podrà veure el millor patinatge artístic del món i per suposat, amb presència catalana.

La comitiva catalana estarà formada per sis patinadors i patinadores catalans que actuaran en modalitats individuals, i amb ells hi haurà fins a sis grups de xou. Davant la incertesa que ha acompanyat la celebració de l’esdeveniment fins aquest estiu, alguns grups catalans han hagut de renunciar a participar-hi, com per exemple els grups de xou gran del CPA Girona, tercer a l’Europeu de Lleida; o el mateix grup del CP El Masnou, sisè d’Europa.

El CPA Olot de guanyar el campionat seria la 13a vegada que pugen al més alt del podi. L’equip pensa tornar el dia 12 d’octubre i l’endemà ja arribarien a Olot. Dels set grups participants en la competició de grups de show grans, hi ha tres grups italians, un brasiler, un argentí i dos de catalans, el CPA Olot i el CPA Tona. Les olotines seran les penúltimes en sortir a la pista.

La competició es podrà veure per streaming aquí a partir de la mitjanit de dissabte

Info: Redacció / Federació Catalana de Patinatge

Comparteix-ho amb els teus amics: