El cuiner olotí Pere Planagumà farà tallers de cuina a les escoles de Camprodon

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els alumnes de l’escola Dr Robert de Camprodon i de la SES Vila Riera viuran una jornada excepcional dedicada a la cuina i a la ciència on aprendran la sinergia que es produeix entre aquestes dues activitats tan diferents i alhora tan complementàries.

Aquest taller que es farà el dia 21 de maig, dimecres de 9h a 11h a l’escola Dr. Robert i de 11:30h a 14h a la SES Vila Riera de Camprodon, estarà dirigit per dos grans professionals que desvetllaran els secrets de la bona combinació entre cuina i ciència.

Els alumnes coneixeran i participaran en un taller teoric-pràctic per veure efectes d’aquesta combinació a partir de la elaboració de massa per a pizza i farina de fajol. La idea de que la cuina és el primer laboratori que veuen els infants serveix d’argument per descobrir algunes particularitats i animar-los a experimentar.

Pere Castells, químic de la Universitat de Barcelona unitat UB-Bullipèdia, i Pere Planagumà, cap de cuina de les Cols d’Olot expert en masses, seran els protagonistes d’aquesta interessant jornada adreçada als alumnes dels centres de Camprodon.