Una jove de 28 anys és el primer cas positiu de coronavirus a la Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dilluns s’ha donat a conèixer el primer cas positiu de coronavirus a Olot, es tracta d’una jove de 28 anys. No ha calgut el seu ingrés a l’hospital i està aïllada a casa seva.

El Departament de Salut informa també que en les últimes hores s’han confirmat 491 positius nous a Catalunya.

Del total de casos acumulats confirmat fins ara, han mort un total de 18 persones amb el coronavirus SARS-Cov-2. D’aquestes, 6 són defuncions noves respecte el comunicat d’ahir i corresponen a:

  • dues dones de 84 i 67 anys, i a tres homes de 85, 84 i 85 anys. Totes elles tenien factors de risc associat i pertanyen al brot originat a Igualada.
  • una dona de 78 anys, resident al Baix Llobregat, també amb factors de risc associat.

Pel que fa al nombre total d’afectats pel coronavirus a Catalunya, un total de 74 persones estan greus. A més, del nombre total d’afectats arreu del país, 81 són professionals sanitaris.

Pel que fa al brot d’Igualada, Salut confirma un total acumulat de 85 positius de coronavirus SARS-CoV-2 des que es va declarar el brot. Vuit persones estan greus i 12 amb patologies prèvies han mort amb la Covid-19. Del nombre total de casos del brot d’Igualada, 37 són professionals sanitaris.

Info: CatSalut