El deute de Messi amb Hisenda puja a 35 milions

Comparteix-ho amb els teus amics:

El jugador del FC Barcleona Leo Messi segons informa La Vanguardia pagarà més de 35 milions d’euros per fer les paus amb Hisenda, que va denunciar Leo Messi i el seu pare pel fet que el jugador havia cedit els ingressos per drets d’imatge dels últims sis anys a societats ubicades en paradisos fiscals.

Una part d’aquests diners, 10 milions, els va pagar poc després que la Fiscalia i l’Agència Tributària el denunciessin al jutjat. Per a la resta ha aportat un aval de 25 milions. En l’acord per tancar el cas penal també haurà d’assumir una multa.

messi457_457

Les bases de l’acord passen per assumir la responsabilitat, en aquest cas a càrrec del pare del jugador, Jorge Horacio Messi, i el pagament de les quantitats que es deuen al fisc en els anys del 2007 al 2009, més una sanció.

Per afrontar aquestes contingències, els assessors del futbolista han negociat i obtingut avals d’entitats financeres per un import de 25 milions d’euros, que han posat a disposició d’Hisenda. Aquest aval inclou un 25% de recàrrec que el fisc exigeix com a garantia i que es pot recuperar al final del procés administratiu.

Malauradament, hi ha gent i entitats que l’hi dediquen sardanes

e-noticies.cat