El dia 14 de març estarà enllestida la nova Plaça dels Coloms d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

El dia 14 de març estarà enllestida la nova Plaça dels Coloms d’Olot, una obra que molts olotins esperaven arran de la polèmica sobre els arbres talats. Després de què es podrà acabar el nou terra, que per causa de les baixes temperatures no es podia instal·lar es farà una inauguració amb festa inclosa i que l’alcalde d’Olot, Josep M. Corominas convida als nens i nenes a què vinguin al nou parc disfressats per què els hi donaran un regal.

[vimeo url=”https://vimeo.com/120793493″ width=”560″ height=”315″]

El nou parc
El nou parc tindra un rocòdrom inspirat en els gegants, amb dues construccions de fibra de vidre de dos metres d’alt per dos d’alçada cada peça, un parell de cavallets amb molles, tobogans presidits pels cabeçuts o el cap de Lligamosques reposant damunt d’un parell de gronxadors centraran la remodelació de l’espai lúdic infantil de la plaça dels Coloms, d’uns 600 m quadrats. També comptarà amb un sorral amb grues, un joc central i una font, ha estat personalitzat pel ninotaire Tavi Algueró. Estarà tancat perimetralment, i cada joc, a més, comptarà amb un terra de seguretat amb base de cautxú pintada amb els passos del ball dels gegants.

La proposta estat consensuada amb l’Associació de Veïns del Nucli Antic, que ha vist amb bons ulls la tematització de l’emblemàtic i cèntric espai, i permetrà jugar alhora a una vuitantena de nens i nenes d’entre 2 i 10 anys.

Al mateix terreny hi haurà plantat d’un exemplar de xiprer d’Arizona de 8 m, un parell d’erables, un cirerer del Japó, dos roures pènols i dues mèlies de creixement ràpid, que ben aviat donaran ombra. A més, els parterres seran de planta vivaç i perenne de floració perllongada, per donar color i vistositat a un espai públic molt freqüentat.

plaça coloms