Aquest dissabte arriba la cinquanta-dosena edició del Carnestoltes infantil d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Com cada any, aquest febrer arriba la cinquanta-dosena edició del Carnestoltes infantil d’Olot organitzat, aquest any, per Esplais de la Garrotxa i l’Agrupament Escolta i Guia Nostra Dona del Tura d’Olot.

Aquest any el Carnestoltes Infantil tindrà lloc el dissabte 22 de febrer i tindrà els actes següents: A les 12 del migdia hi haurà la visita del rei i la reina Carnestoltes al supermercat Bonpreu, on regalaran caramels a tots els nens i nenes que trobin disfressats. A les 4 de la tarda tindrà lloc la concentració a la Plaça Clarà i serà l’inici de la rua que acabarà a la Plaça Major i estarà presidida pel rei i la reina del carnestoltes i el grup de percussió Timbus.

Després de la rua a la Plaça Major hi haurà el pregó del rei i la reina del carnestoltes i es farà un espectacle a càrrec dels Salats que ens farà ballar a tots i totes. Tot seguit hi haurà un berenar per als disfressats.

En cas de pluja tota l’activitat es traslladarà al Pavelló firal.

Aquest any la reina Carnestoltes serà la Marina Callís i el rei en Marçal Bancells.

Al Carnestoltes infantil d’Olot també hi col·laboren altres entitats com l’Escola d’Art d’Olot amb la decoració de la plaça Major i l’Escola Municipal d’Expressió amb el disseny del cartell que, en aquesta ocasió, ha anat a càrrec de la Llibertat Beà Pasqual.

Imagen