El Dia a Cavall supera els 2.000 participants i es consolida per tercer any consecutiu

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els centres eqüestres participants valoren molt positivament la gran participació de visitants durant la tercera jornada de portes obertes del Dia a Cavall.

Des de les 10 del matí, els 20 centres eqüestres participants a la III Edició del Dia a Cavall van obrir les seves portes per tal que grans i petits descobrissin l’apassionant món del cavall. Al llarg de la jornada es van oferir activitats com passejades en cavall, poni o en carruatge per a petits i grans i  multituds de tallers, com per exemple: com tenir cura del cavall (raspallar, trenar, preparar), poni games, equilibris, descobrir l’anatomia, creació de contes, relaxació, decoració de ferradures, de dibuix i pintura o manualitats vàries com l’elaboració de corones o punts de llibre. El perfil dels assistents van ser famílies amb nens, molts dels quals varen poder experimentar una primera aproximació al món hípic.

A partir de les 13.30h, cada centre va realitzar una demostració del què ofereix en el seu dia a dia: carrusels, salt d’obstacles, agility, poni games, doma clàssica, etc. D’aquesta manera, els alumnes de cada centre van poder demostrar les seves habilitats i ensenyar fins on es pot arribar en el món eqüestre amb dedicació i constància.

Amb aquesta jornada de portes obertes als centres, l’organització va oferir un tastet del món eqüestre a grans i petits amb l’objectiu que les famílies tinguin en compte l’equitació per a properes activitats de lleure, ja siguin extra escolars o casals i, seguint el camí de països com França o Alemanya, convertir aquesta jornada en una festa marcada en el calendari popular.

Comparteix-ho amb els teus amics: