El director de l’Smithsonian FolkLife visita la Vall d’en Bas

Comparteix-ho amb els teus amics:

El passat dimarts, el director de l’Smithsonian FolkLife Festival, el Dr. Michael Manson, el coordinador de festival i la Direcció General de Cultura Popular van visitar la Vall d’en Bas.

La comissió va poder veure l’equipament de Can Trona, la faràndula de la Vall d’en Bas i diversos balls dels seus membres, artesans i mostres de gastronomia local. El 2018 Catalunya serà el país convidat al festival FolkLife de l’Smithsonian Institution de Washington i es mostrarà la cultura catalana en l’incomparable marc del capitoli, és per aquest motiu que els responsables del festival estan visitant mostres de cultura popular arreu de Catalunya. La visita a la Vall d’en Bas ha estat possible fruit de la bona relació que l’Ajuntament i Can Trona tenen amb el propi director de l’Smithsoninan FolkLife i amb la Direcció General de Cultura Popular.

L’Smithsonian Institution és el museu més gran del món. Es troba ubicat als Estats Units, a Washinton i es dedica a la investigació, educació i transmissió de coneixement.

Des de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas volem agrair la bona predisposició de totes les persones i entitats que van fer possible la visita i mostra de cultura popular als representants del FolkLife Festival.

folkfest1

folkfest2

folkfest3

folkfest4

Info i Fotos: Ajunt. La Vall d’en Bas

Comparteix-ho amb els teus amics: