El Festival de Música Antiga dels Pirineus creix al ripollès amb la incorporació de Sant Joan de les Abadesses

Comparteix-ho amb els teus amics:

Després de la recent incorporació de Sant Llorenç de Morunys, el municipi de Sant Joan de les Abadesses anuncia la seva adhesió al projecte transpirinenc del Festival de Música Antiga dels Pirineus. La incorporació d’aquesta localitat del Ripollès significa no només l’ampliació del FeMAP en aquesta comarca, sinó sobretot la suma al llistat d’auditoris estivals d’un dels conjunts monumentals més importants del patrimoni medieval català.

Des dels seus inicis, el FeMAP ha volgut ser una eina de promoció del patrimoni tant musical com arquitectònic del nostre país. La incorporació d’alguns indrets emblemàtics de la Vila Vella de Sant Joan de les Abadesses com poden ser el Monestir, el Palau de l’Abadia o l’Era d’en Serralta al llistat d’escenaris del festival (que ja compta amb indrets com el Monestir de Ripoll, la Catedral de la Seu d’Urgell, l’Església de Sant Vicenç d’Estamariu o la Basílica del Sant Sepulcre de Palera) suposa un important salt qualitatiu en la iniciativa.

Durant els propers mesos, el FeMAP espera anunciar noves incorporacions al llistat de municipis que segueix creixent per cinquè any consecutiu.

noticia abadesses
Sant Joan de les Abadesses