Aquest dissabte finalitza la presentació de projectes per al Festival Lluèrnia 2019

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dissabte dia 15 finalitza la presentació de projectes pel Festival Lluèrnia

Lluèrnia, festival del foc i de la llum obre el termini de presentació de projectes, a concurs obert, d’instal·lacions efímeres que formaran part del programa del festival, que tindrà lloc a Olot el dissabte 9 de novembre de 2019, entre les 6 de la tarda i les 12 de la nit.

Hi pot concórrer qualsevol persona de manera individual o col·lectiva, especificant el nom de l’obra, l’autoria i les dades de contacte, seguint les indicacions que s’especifiquen a les bases.

Els projectes hauran de ser originals i tenir el foc i/o la llum com a element principal. Es valoraran especialment les instal·lacions de foc i les que resultin sostenibles, assequibles de pressupost, adequades per l’espai de carrer i resistents a la intempèrie.

El jurat, format per persones de reconegut prestigi en el món de l’art, l’arquitectura, el disseny i la il·luminació, podrà demanar més informació sobre qualsevol projecte i, en cas de seleccionar-lo, proposarà l’espai de la via pública més idoni per a la seva ubicació.

L’autor d’una de les instal·lacions serà proposat per a participar en el programa d’intercanvi entre festivals d’art efímer que promou Transversal, xarxa d’activitats culturals.

Els projectes s’hauran d’enviar a info@lluernia.cat abans del dissabte 15 de juny de 2019.

Més informació, aquí.

ARXIU RELACIONAT: