El Festival Meandre es consolida com el festival de natura i cultura d’estiu de Sant Jaume de Llierca

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquesta nova edició del Festival Meandre de Sant Jaume de Llierca ha tornat a demostrar que cultura i estima pel medi ambient poden anar de la mà.

En paraules de Lourdes Barris, regidora de Cultura del municipi “aquest Festival mostra i demostra que la natura és viva com viu és Sant Jaume de Llierca”.  Barris ha valorat el festival com una manera de “gaudir de la cultura, gaudir de la natura i sobretot del poble.”

Enguany el Festival Meandre ha tingut un format de dos dies, primer dissabte 5 de juny i el segon el passat 12 de juny

El festival Meandre de Sant Jaume de Llierca ha tancat la primera part amb una valoració positiva per part dels organitzadors.

Tot i les restriccions imposades per la pandèmia, Meandre ha aconseguit un 90% d’ocupació, amb més de 200 assistents en totes activitats proposades.

La primera part les activitats va ser la inauguració per presentar el Meandre, Espontani una instal·lació permanent de Rat Vímet i finalment un concert a càrrec de Mamaom amb mantres  mediterranis per arrelar la ment al Cor

La segona part del Meandre es va portar a terme un taller de motlles de guix amb elements de la natura a càrrec de Pilar Fontaniol, espectacle d’històries feministes i inclusives per a totes les edats titulat Cuentos Lilas de Nunila, el Bodypaiting Dissident amb Meritxell Cebrià Caroà, ens va visitar el  muntatge de la Utopia i finalment un concert de la mà de Buena Onda.Tot meridat per la Food Track de la Giorgio.

“Realment estem molt satisfetes de com ha anat aquesta edició del festival Meandre tenint en compte que l’any passat es va suspendre l’edició a causa de la covid-19”. “El confinament i la crisi sanitària actual ha fet que el Meandre d’enguany s’hagi organitzat el Festival en una situació complicada però hem estat capaços de portar-ho a terme molt bé i el públic ho ha agraït amb una gran assistència a tots els actes organitzats” comenta Esther Roca organitzadora del Festival juntament amb Teatre el Llumí.

El Festival, un cop més, ha aconseguit potenciar la seva vessant reivindicativa i de conscienciació fent palesa la necessitat d’aprendre a cuidar i respectar el medi ambient i el patrimoni que ens envolta. Totes les activitats proposades estaven estretament lligades relacionada amb la natura, la consciència social i el medi ambient.

Galeria de fotos del Festival Meandre 2021

Comparteix-ho amb els teus amics: