El festival Temporada Alta impulsa un concurs d’idees de negoci per a la indústria de les arts escèniques

Comparteix-ho amb els teus amics:

El festival d’arts escèniques Temporada Alta i la plataforma de mecenatge Seed&Click han subscrit un acord de col·laboració per convocar un Concurs Internacional d’Idees de Negoci i Fòrum d’Inversió de la Indústria de les Arts Escèniques. ‘Arts Lab Temporada Alta’ se celebrarà el proper 28 de novembre en el marc oficial del Festival. Aquesta setmana s’obre el període d’inscripcions que es tancarà el 14 de novembre. L’objectiu de l’acord és detectar emprenedors enfocats en la indústria del teatre, la dansa o el circ.

Així, els emprenedors podran presentar la idea de negoci de qualsevol àmbit que es pugui aplicar a la indústria de les Arts Escèniques. La final tindrà lloc el divendres 28 de novembre i es disputarà entre les cinc idees que hagin agradat més, d’una banda, i els cinc projectes seleccionats per al Fòrum d’Inversió, de l’altra.

Es valoraran les propostes més innovadores, viables i escalables amb l’objectiu d’arrencar l’empresa. Els concursants hauran de crear una campanya de mecenatge fins a un total de 500 euros (50 donacions de 10 euros) i el jurat tindrà en compte criteris com ara la capacitat de mobilització o la viralitat del projecte.

Paral·lelament es desenvoluparà el Fòrum d’inversió, on els emprenedors de la indústria de les arts escèniques podran buscar capital per tirar endavant els seus projectes empresarials.

Comparteix-ho amb els teus amics: