El Festival Vallviva de la Garrotxa exhaureix totes les entrades 13 dies abans de començar

Comparteix-ho amb els teus amics:

La primera edició del Festival Vallviva de la Garrotxa ha arribat a exhaurir les entrades 13 dies abans de començar.

Aquesta experiència tindrà lloc el 15 i el 16 de juliol, on es podrà gaudir la música i la natura amb els cinc sentits.

Tots els beneficis del Festival Vallviva aniran destinats a la Fundació A. Bosch de NOEL, pel finançament de la nova àrea d’hospitalització d’oncologia i hematologia pediàtriques de l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron.

La comarca de la Garrotxa acollirà la primera edició del “Vallviva, Festival dels sentits”: Un festival que inclou una ambiciosa programació musical liderada per Manel, Jorge Drexler, Judit Neddermann, Koko Jean & The Tonics i Massa (ex Teràpia de Shock), acompanyada per una oferta gastronòmica de primera protagonitzada per Fina Puigdevall i Martina Puigvert i tot el seu equip del restaurant Les Cols, amb dues estrelles Michelin.

Les activitats es desenvoluparan en un entorn idíl·lic i de gran harmonia, concretament a la finca de Les Brides situada al municipi de la Vall d’en Bas. Els assistents podran gaudir de l’experiència del festival, activant tots els seus sentits: respirant en un entorn natural de gran bellesa –OLFACTE-; escoltant ofertes musicals d’artistes nacionals i internacionals –OÏDA-; tastant una oferta culinària de primer nivell amb elaboradors i productors de la comarca de la garrotxa amb reconegut prestigi internacional –GUST-; sentint el tacte de la natura, la gespa, les flors, les plantes que ofereix l’espai –TACTE-; i visualitzant espectacles atractius i emotius on la llum i el color del capvespre també en seran protagonistes –VISTA-.

En total el Festival comptarà amb quatre escenaris, l’escenari VALLVIVA, visible des de tot el recinte, l’escenari CABANYA, un escenari de caire més íntim, ubicat en un bosquet acollidor, l’escenari MERCADET, a la zona d’exposició i paradetes, i l’escenari AIGUA, un quart escenari cobert amb música de DJ’s de reconeguda trajectòria, a part de l’escenari natural del prat, on hi haurà altres intervencions i activitats. A marge dels grans noms, aquests espais recolliran també l’oferta musical de la fusió de cant coral i teatre del reconegut Cor de Teatre, la música del mediàtic pianista Joan-Pau, l’actuació dels guardonats The Hanfris Quartet, la sensibilitat dels aclamats Alba i Santi Careta Trio i la frescor i novetat de Manzau, entre altres. Totes les localitats estaran degudament numerades i respectaran completament la normativa COVID.

El goig dels sentits és l’essència que ha inspirat el “Vallviva”. La proposta vol esdevenir un producte cultural i lúdic de qualitat, proper i amable per a tothom que es vulgui deixar seduir per la bona música i per un espai envoltat de part del patrimoni natural més significatiu de Catalunya, amb una clara voluntat de contribuir a projectes socials i solidaris d’abast nacional.

Comparteix-ho amb els teus amics: