El FITAG rep amb èxit la companyia garrotxina Pic Pic

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest passat dijous 27 d’agost la formació teatral La Companyia Pic Pic posava en escena el seu darrer espectacle humorístic, la comèdia EL SHOW XOU, en un dels festivals de més renom de la província, el FITAG (Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona).

pic pic

Companyies de teatre d’arreu del món van poder actuar, intercanviar experiències i opinions a la ciutat de Girona del 25 al 29 d’agost. Aquest ha estat un pas important pels Pic pic ja que mai havien participat en un festival d’aquestes característiques. L’actuació va tenir lloc al Pati de la Magnòlies amb un total de 200 espectadors molt entregats.

Aquesta propera setmana El Show xou, conclourà la gira a la població d’Anglès. Després de 15 representacions i gairebé 2.000 espectadors en un any, es pot dir que aquesta obra de creació ha arrencat moltes rialles a la comarca de la Garrotxa, la Selva, Ripollès, i fins i tot a la capital, Girona.

Actualment, els Pic Pic ja estan treballant en l’esbòs del que serà la nova obra, una comèdia fresca i d’humor que trencarà una mica els “esquemes” dels rols en la societat. Tenen intenció de presentar-la a partir de la primavera o l’estiu del 2016.

VÍDEOS RELACIONATS:

Vídeo: Estrena de “El Show Xou”
[vimeo url=”https://vimeo.com/106775490″ width=”560″ height=”315″]

Vídeo: “Dos cops bo, és bobo” emplena el teatre d’Olot
[vimeo url=”https://vimeo.com/84534097″ width=”560″ height=”315″]