El Flors de Nit es consolida en la seva quarta edició

Comparteix-ho amb els teus amics:

La iniciativa vol allargar l’estada a la ciutat dels visitants del Girona, Temps de Flors

El Flors de Nit es consolida. La iniciativa, que enguany arriba a la seva quarta edició, s’ha convertit en una fórmula d’èxit per allargar l’estada a la ciutat dels visitants del festival Girona, Temps de Flors. Durant els vespres i nits del festival floral, els bars, restaurants i locals d’oci que hi participen oferiran aperitius, còctels, tapes, cuinats, tisanes, dolços, postres, menús i altres especialitats elaborades amb un comú denominador: les flors.

PRESENTACIÓ FLORS DE NIT

Aquesta iniciativa va néixer fa quatre anys amb voluntat d’oferir als visitants de Girona, Temps de Flors una proposta atractiva que fes que allarguessin la seva estada a la ciutat. La tinent d’alcalde i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana, ha assegurat aquest matí durant la presentació del Flors de Nit, que s’ha aconseguit trobar la fórmula per aconseguir aquest objectiu. “Aquesta quarta edició significa la consolidació del Flors de Nit, una activitat que esdevé un esquer perquè els visitants es quedin fins més tard i pernoctin a la ciutat”, ha dit Plana, i ha posat èmfasi en “la importància de la col·laboració pública i privada en els esdeveniments de la ciutat.”

Aquesta iniciativa, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona, està impulsada per la FECASARM, conjuntament amb les seves associacions membre a Girona: l’Associació de Bars, Restaurants i Oci del Barri Vell de Girona i l’Associació d’Hoteleria, Restauració i Oci de Girona. Segons el president de la FECASARM a Girona, Joaquim Boadas, la proposta integra la gastronomia en el festival: “L’objectiu d’aquesta iniciativa és oferir propostes que tinguin a veure amb les flors i la gastronomia per tal que qui vingui pugui allargar la seva estada a la ciutat”.

Entre el 7 i el 15 de maig, els bars, restaurants i locals d’oci de Girona oferiran unes propostes molt florals a partir de les set de la tarda, per aconseguir que els visitants de Girona, Temps de Flors allarguin la seva estada a Girona i en descobreixin la seva gastronomia i altres propostes d’oci.

Font: Ajuntament de Girona