El Garrotxí Aleix Doménech, campió de Catalunya júnior d’esquí de muntanya

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest diumenge 11 de gener, s’ha disputat el 2n Trofeu d’esquí de muntanya “3 Fronteres MoraBanc Dynafit”. La prova, dins el calendari de competicions de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, puntuable per la Copa d’Andorra d’esquí de muntanya, ha estat el Campionat de Catalunya d’Esquí de Muntanya Individual.

A dos quarts de deu del matí, s’ha donat la sortida, als més de 150 participants, des de l’Estació d’Esquí Grandvalira sector Grau Roig per realitzat un exigent circuit, ascendint primer el pic de Montmalús (2781 m) i tot seguit coronar el Pic Blanc (2723 m) per baixar fins a la Coma Blanca on es trobava l’arribada.

El Garrotxí Aleix Doménech, amb una dolenta primera pujada fins al cim del Montmalús (8è), ha realitzat un gran descens per la Coma dels Colells remuntant fins a la tercera posició, finalment ha estat en l’ascensió al Pic Blanc quan s’ha situat com a segon júnior per darrere de l’Andorrà Marc Font. Aquesta 2a posició (1r català) ha estat vàlida per proclamar-se Campió de Catalunya Júnior d’Esquí de Muntanya.

DSC_0053.1