El Grup de Playback Surti com Surti estrena nou espectacle el diumenge 7 d’abril

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest proper diumenge 7 d’abril, el Grup de Playback “Surti com Surti”, una formació de vint persones procedents del Centre Cívic Casal Sant Joan, integrants del municipi i de tota la comarca, presentaran el seu cinquè espectacle al Pavelló del Club Poliesportiu Santjoanenc a les sis de la tarda, amb entrada gratuïta.

El grup de playback es va formar l’any 2014 amb l’objectiu de crear un equip d’espectacles de playback on passar-s’ho d’allò més bé i amenitzar actes. L’acte comptarà amb l’escenificació de 20 actuacions ben diverses on es representaran i coreografiaran cançons des de la dècada dels 60 fins a l’actualitat, passant per diversos artistes com ara Rocío Durcal, els Abba, Aretha Franklin, Julio Iglesias, Tina Turner, Beyoncé, Rocío Durcal o Guillermina Mota, entre d’altres.

El nombrós públic que els acompanya a les seves actuacions és sempre molt participatiu i acaba cantant i aplaudint amb efusivitat cada posada en escena. L’amistat i el bon ambient que predomina al grup de playback fa que tot s’ho facin ells mateixos, des de la tria de cançons, la coreografia i la confecció del vestuari. Tot l’equip que forma el grup de playback està molt content amb la bona acceptació que han tingut els anteriors espectacles, i per aquest nou que presentaran ja tenen confirmades més actuacions per tota la comarca durant el 2019.

Comparteix-ho amb els teus amics: