El grup IMPASS presenta a Olot “Una nit amb Adele” dins el marc dels “Tastets d’Arts Escèniques de Proximitat”

Comparteix-ho amb els teus amics:

Un nou grup ha nascut a la ciutat: Els IMPASS, que des de fa un temps ja es troben per assajar i preparen repertoris diferents de blues, soul, jazz i pop. Gràcies a la oportunitat que brinda el Centre Cultural els Catòlics als artistes de la Garrotxa, el proper dissabte 10 de maig pujaran a l’escenari per presentar-nos un concert íntim basat en les cançons d’Adele. El grup està format per Anna Lagares (veu), Coralí Plujà (piano), Miki Soler (guitarra), Eduard Vidal (baix) i Xevi Rodriguez (bateria).

Cartel Anna 140424

La idea de dissenyar un concert sobre Adele va sorgir de les integrants femenines del grup, donat que els hi agrada especialment el tipus de música que fa l’Adele, una cantant molt coneguda internacionalment de blues, soul, jazz i pop.

És per aques motiu que presenten al Teatre Pere Serrat dels Catòlics un concert íntim amb una barreja de cançons dels tres discs de la cantant anglesa, amb una entrada de 8€ l’espectacle o qui ho prefereixi pot acabar de completar la nit amb un sopar al Restaurant els Catòlics gràcies al paquet “d’espectacle i sopar” per 25€. Des del Centre Cultural els Catòlics estan molt satisfets amb l’acollida dels tastets d’arts escènquies que s’estan duent a terme, aquest serà el quart espectacle que es presenta i en gairebé tots s’han esgotat totes les localitats.

Les entrades es poden reservar al Restaurant dels Catòlics des d’avui mateix, o trucant al seu telèfon 972 26 15 52.