El Guateque de Ràdio Sant Joan celebrarà la desena edició amb l’actuació de “Los 3 sudamericanos” i “Els Corbs Negres”

Comparteix-ho amb els teus amics:

El Guateque de Ràdio Sant Joan arriba enguany a la desena edició amb l’actuació del grup “Els 3 sudamericanos” i “Els Corbs Negres”. Es tracta d’una festa que recupera l’esperit dels guateques dels anys 60 i 70 i que organitzen els col·laboradors del programa “Entre amics” de Ràdio Sant Joan.

El pavelló d’esports serà novament l’escenari d’aquesta festa, on sonaran les famoses cançons del grup “Me lo dijo Perez” i “Cartagenera” entre d’altres. Segons els responsables de l’Emissora, és una molt bona oportunitat per recuperar un dels grups amb més èxits, molt bona forma i immillorables crítiques. Ja fa un any que no actuen a Catalunya, tot i tenir concerts setmanals a Madrid i altres ciutats espanyoles.

Amb l’actuació de “Els 3 sudamericanos” es consolida una festa per la qual hi han passats artistes de l’alçada de Josep Guardiola, Karina, Los Diablos, Los Sirex, La Nova Trinca i Toni Ronald entre molts altres. El Guateque es celebrarà aquest diumenge dia 29 al pavelló d’esports a les 17:30. El preu de l’entrada és de 7 euros individual i 10 euros la parella. Aquest acte és organitzat per Ràdio Sant Joan i l’Ajuntament, amb la col·laboració de “Fans”.

240315 PRESENTACIO GUATEQUE..

Comparteix-ho amb els teus amics: