El mercat setmanal d’Olot s’amplia

Comparteix-ho amb els teus amics:

El mercat setmanal d’Olot s’amplia

El proper dilluns 1 de juny, s’incorporen 16 parades de roba i complements al mercat d’Olot. Ocuparan el passeig Bisbe Guillamet i fins al carrer Montsalvatge.

Amb l’entrada a la fase 2 de la desescalada de la pandèmia de la COVID-19 el proper dilluns 1 de juny, el mercat d’Olot incorporarà 16 parades més de roba i complements que se situaran al llarg del passeig Bisbe Guillamet i des del carrer Bolòs fins a Montsalvatge.

En aquest sentit, el proper dilluns hi haurà un total de 56 parades de roba i complements distribuïdes entre el Firalet i fins al carrer Montsalvatge en els horaris habituals de venda, mentre que les parades d’alimentació i planter -un total de 44- continuaran ubicades al
Firal i Firal Petit.

Es recorda que, en general, a tota la superfície ocupada pel mercat setmanal caldrà que els compradors procurin mantenir la distància de seguretat sanitària de 2 metres, evitar aglomeracions i esperar el torn darrera la línia, seguint les indicacions i senyals marcades. També serà obligatori l’ús de guants per poder manipular els productes o l’ús d’hidrogels desinfectants, així com l’ús de mascareta a tot l’espai on se celebra el mercat setmanal de productes frescos, roba i complements. Es recomana pagar amb targeta, en la mesura del possible, i utilitzar els contenidors habilitats per dipositar els guants i les mascaretes utilitzades. Com a mesura de prevenció es recomana circular per la dreta.