El moviment cristià de gent gran Vida Creixent s’ha reunit a Sant Joan les Fonts, en la XXVIII Trobada diocesana de l’entitat

Comparteix-ho amb els teus amics:

Vida Creixent és un moviment que té l’objectiu de fer sortir a la gent gran de casa, tant pel que fa a l’aspecte humà com espiritual.

Aquest moviment té les seves arrels a l’església catòlica i, el Bisbat de Girona compta amb diversos grups que representen prop de 800 persones.

Enguany, han decidit fer la trobada anual al nostre municipi, i aquest dimecres s’han reunit a Sant Joan les Fonts més de 250 participants. Segons Pere Canaleta, el seu president coordinador, la valoració ha estat molt positiva.

La trobada ha començat a les deu del matí amb diverses visites al municipi; a les colades de lava, Molí Fondo, Castell de Juvinyà i Fonts i Verlets. Les persones amb mobilitat més reduïda han pogut fer la ruta amb el trenet Tricu Tricu. Tot seguit, a les dotze del migdia al Monestir Romànic, una rebuda i celebració on s’han fet ofrenes amb espelmes i flors per commemorar la tasca de l’entitat.

La missa ha estat presidida pel Bisbe de Girona,. Francesc Pardo, i a l’eucaristia han assistit diverses personalitats del món eclesiàstic, així com també l’alcalde de Sant Joan les Fonts. La XXVIII Trobada diocesana de Vida Creixent s’ha acabat amb un dinar de germanor a la cooperativa de La Canya.

Comparteix-ho amb els teus amics: